Mislata envia més de 10 tones en 7 camions d’ajuda solidària destinada al poble ucraïnés

En tot just una setmana, el poble mislatero ha donat més de 10.000 kg de productes en els punts de recollida instal·lats en les dues llars municipals de la localitat


Carlos F. Bielsa: “L’esforç solidari que han dut a terme veïns, associacions i comerços, col·laborant amb les seues donacions a ajudar a la ciutadania ucraïnesa que està patint les conseqüències d’aquesta terrible guerra és una mostra més que la solidaritat és part de l’ADN de Mislata”


Atesa la petició coordinada des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, l’Ajuntament de Mislata ha estat rebent durant 7 dies materials en les llars municipals del Quint i El Sud. Concretament, s’han recollit més de 10 tones d’ajuda entre tots dos centres.


En el matí de hui, eixien set camions de “Ajuda a Ucraïna”, amb 777 caixes distribuïdes en 38 palets, des de Mislata destine a Fira València, el centre logístic habilitat per la Generalitat Valenciana per a l’enviament d’ajuda humanitària al poble ucraïnés que l’administració autonòmica està coordinant amb els governs d’Ucraïna i Polònia. Prèviament, i durant dos frenètics dies, desenes de persones voluntàries i treballadors municipals s’han encarregat de classificar, ordenar i empaquetar les tones d’ajuda que altruistament ha donat la ciutadania de Mislata


L’alcalde, Carlos F. Bielsa, ha volgut agrair “la resposta solidària d’una Mislata que s’ha bolcat amb aquesta ajuda humanitària que va destinada a atendre els centenars de milers de refugiats que fugen d’Ucraïna per la invasió de Rússia”


Personal de l’empresa pública Nemasa – en dos viatges a causa de l’enorme quantitat rebuda- ha fet lliurament d’aquesta ajuda solidària en el centre logístic perquè siguen distribuïdes a través del comboi d’ajuda humanitària. Entre els materials recollits, s’ha enviat productes d’higiene, medicaments, aliments, roba d’abric, així com materials de refugi o carrets de bebé, entre altres articles, tot això ordenat en caixes etiquetades per materials, paletitzades i fleixades.


Bielsa reiterava el seu suport al poble ucraïnés i el seu desig que la invasió concloga quan abans. “Hui més que mai hem d’exigir la fi d’aquesta absurda guerra i demanar per la pau i ser solidaris amb els quals pateixen els avatars d’aquest conflicte”, assenyalava abans de l’eixida de l’ajuda cap al seu destí.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia