Mislata estrena un servei de lloguer de bicicletes elèctriques

Mislata estrena un servei de lloguer de bicicletes elèctriques en una aposta per la mobilitat sostenible

El nou sistema de bicicletes públiques elèctriques, el primer dels municipis de l’àrea metropolitana, ha començat a funcionar aquest dilluns 20 de febrer

L’Ajuntament de Mislata posa en marxa un nou servei de lloguer de bicicletes elèctriques amb quinze punts d’estacionament repartits per tota la ciutat. Aquest projecte s’emmarca dins de les iniciatives municipals realitzades per a donar impuls a la mobilitat sostenible. El servei, que estarà disponible les 24 hores del dia i durant els 365 dies de l’any. És compatible amb els 13 municipis de l’àrea metropolitana de València que conformen l’àmplia xarxa d’estacions.

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Aquest dilluns, 20 de febrer, s’ha presentat el servei en l’estació situada en l’avinguda Gregorio Gea, per part de l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa. Acompanyat de la regidora de Mobilitat i Canvi Climàtic, Mercedes Caballero, i representants de MOVUS, l’empresa gestora del servei. L’alcalde ha afirmat que “amb aquesta nova incorporació, Mislata continua avançant cap a una mobilitat sostenible, saludable. Eficient i compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. D’altra banda, per a Cavaller, significa “una gran aposta pel transport urbà còmode, accessible econòmicament i sobretot sostenible”.

Les persones que vulguen fer ús han de descarregar-se l’app ‘NEXTBIKE By Tier’, en la qual s’haurà de seleccionar l’estació i escanejar el codi QR de la bicicleta perquè es desbloquege el cadenat. Les bicicletes es podran retornar en les estacions que figuren en l’app. També en els punts intermodals situats en Nou Centre, Mediamarkt i el Complex 9 d’Octubre de València.

Per a poder fer ús del servei cal donar-se d’alta tramitant-lo en qualsevol dels dos centres jove de Mislata. El sistema compta amb dos tipus d’abonaments anuals, un de 12€ i l’altre de 18€, on canvia el temps gratuït de l’ús i l’obligatorietat de recàrrega de saldo inicial. Les persones usuàries podran trobar més informació a través del personal d’atenció al públic que estarà del 20 al 24 de febrer en els diferents punts d’estacionament, en l’app del servei i en la web mibisivalencia.es.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.