Mislata finalitza una nova edició dels Tallers d’Ocupació

El programa d’ocupació de Labora, coordinat per l’Ajuntament de Mislata, ha permés millorar la formació i l’ocupabilitat 50 persones, amb una dotació d’un milió d’euros

L’Ajuntament de Mislata ha tancat una nova edició de dos Tallers d’Ocupació. Que ha permés a 40 persones formar-se en tasques administratives, noves tecnologies de la informació i la comunicació. Per a prestar a la ciutadania els serveis que requerisquen amb eficàcia i eficiència. Dins del programa també han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits fent treballs presencials en edificis municipals. A aquestes persones alumnes-treballadores se’ls han unit 10 docents i personal directiu que els han acompanyat durant tot el curs.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat del tinent d’alcalde, Toni Arenas, i el regidor d’Ocupació, Alfredo Catalá, han entregat els certificats als membres del programa. Per a l’alcalde, aquest programa permet “d’una banda millorar la formació i l’ocupabilitat. Per un altre que Mislata millore en la prestació de serveis. Ja que les Administracions Públiques han de ser un instrument útil per a canviar i millorar la vida de les persones”.

El programa, amb una dotació total d’1 milió d’euros ha sigut subvencionat per LABORA

Les funcions realitzades pel personal beneficiat han sigut d’auxiliar d’administració, tècnic mitjà d’administració, telefonista, gravador de dades i tasques administratives amb atenció al públic. Les 40 persones del Taller d’Ocupació han desenvolupat les seues tasques en els departaments de l’ADL, Casa de la Dona, Centre Cultural, Centre Sociocultural La Fàbrica, Serveis Socials. Entre altres departaments del propi Ajuntament.

El programa, amb una dotació total d’1 milió d’euros ha sigut subvencionat per LABORA de la Generalitat i el SEPE del Govern d’Espanya. S’ha inclòs a nivell municipal dins dels projectes de “Dona, Mislata et forma” i “Gestiona el teu talent”.

Amb projectes com aquest, de contractació directa per a ajudar a la inserció laboral, l’Ajuntament de Mislata s’ha convertit des de fa uns anys en el principal motor de creació d’ocupació de la ciutat, i és que, al cap de l’any, si sumem també totes les persones que participen en el Pla Social d’Ocupació Municipal, o que reben algun tipus de beca, formació o taller de millora d’ocupació per part de l’Agència de Desenvolupament Local, més de mig miler de persones es veuen beneficiades de programes dirigits a permetre una millora d’oportunitats laborals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.