Mislata gaudeix aquesta setmana de la seua cinquena Ruta Dolça

Sis locals presenten un pastís creat per a l’ocasió, competint per crear les postres més destacades de la ciutat, el qual serà elegit mitjançant votació per la ciutadania

Mislata suma una edició més a la ja tradicional ‘Ruta Dolça’, amb l’objectiu de recolzar als comerços locals, especialment aquells dedicats al sector de l’hostaleria.

En aquesta cinquena edició, sis forns i pastisseries de la ciutat participen oferint xicotets pastissos per 2,5 euros.

Al llarg de tota aquesta setmana, tant veïnat com visitants de Mislata tenen l’oportunitat de gaudir de qualsevol de les sis tapes dolces que formen part d’aquesta iniciativa de revitalització comercial. A més, tenen la possibilitat de votar per la seua favorita, contribuint així a triar la millor de la iniciativa.

El regidor de Comerç, Antonio Pérez, i el regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Alfredo Catalá, han visitat els establiments participants. I han comprovat, segons afirmen també els propis participants, que l’acceptació ciutadana és satisfactòria.

El responsable de l’àrea municipal afirma que “aquesta nova edició demostra el compromís continu de l’Ajuntament amb el foment i promoció del comerç local, el qual permet contribuir al dinamisme econòmic de Mislata”.

El format és el mateix que en qualsevol ruta de la tapa; la ciutadania disposa d’una targeta que pot segellar cada vegada que proven un dels pastissos, i quan tenen tres ja poden votar pel seu preferit. A més del reconeixement públic que rebran els millors rebosters, els i les participants en la Ruta Dolça que emplenen i entreguen el seu cupó, entraran en el sorteig de multitud de regals, gràcies a la col·laboració de diferents establiments i xicotets comerços de la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.