Mislata gaudeix d’una nova edició de la seua Ruta Dolça

Sis establiments ofereixen un pastís creat per a l’ocasió i competeixen per crear el millor dolç de la ciutat que serà votat per la ciutadania

Mislata es va incorporar fa uns anys a la moda de les rutes de la tapa, amb l’objectiu de fer costat als comerços de la ciutat i especialment als del sector de l’hostaleria. Ara, després de dos anys d’aturada per la pandèmia sanitària, la regidoria de Comerç ha recuperat la ruta de tapes dolces. En aquesta quarta edició, sis són els forns i pastisseries que participen oferint xicotets pastissos per 1,50 euros.

Durant tota aquesta setmana, els veïns i veïnes de Mislata, i qualsevol persona que passe per la ciutat, poden degustar qualsevol de les sis tapes dolces que participen en aquesta campanya de dinamització comercial i, a més, votar per la que més els agrade.

El regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Alfredo Catalá, i la regidora d’Infància, Lola Hortelano, han visitat els establiments participants. I han comprovat, segons afirmen també els propis participants, que l’acceptació ciutadana és molt satisfactòria i ja són moltes les tapes que han servit.
El format és el mateix que en qualsevol ruta de la tapa; la ciutadania disposa d’una targeta que pot segellar cada vegada que proven un dels pastissos, i quan tenen tres ja poden votar pel seu preferit. A més del reconeixement públic que rebran els millors reposteros, els i les participants en la Ruta Dolça que emplenen i entreguen el seu cupó, entraran en el sorteig de multitud de regals, gràcies a la col·laboració de diferents establiments i xicotets comerços de la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.