Mislata implanta un nou programa en matèria de seguretat ciutadana

Més mitjans de seguretat ciutadana, programa de videovigilància amb càmeres de seguretat i drons

Programa de Patrulla de Proximitat, parelles d’agents patrullen ja per les principals vies de la ciutat

L’increment de la plantilla de la Policia Local, la implantació de patrulles de proximitat. La incorporació de més vehicles i la posada en marxa del programa de videovigilància amb càmeres de seguretat i drons, contribuiran al fet que la ciutat tinga més mitjans de seguretat ciutadana

L’Ajuntament de Mislata, i la seua regidoria de Seguretat Ciutadana han anunciat unes mesures addicionals per a incrementar la seguretat ciutadana en tots els barris, així com les accions i els mitjans de les unitats de policia de proximitat. Tot, amb l’objectiu de garantir el benestar i la tranquil·litat de la ciutadania.

Segons afirma l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “ens hem convertit en una ciutat que lidera programes de seguretat ciutadana i innova amb mesures que reforcen la protecció i la prevenció; i continuarem treballant perquè Mislata siga una ciutat més segura. Continuarem treballant perquè Mislata continue estant entre les ciutats més segures d’Espanya”.

En concret, el paquet de mesures anunciades des de la regidoria de Seguretat Ciutadana comença amb l’augment de la plantilla del cos de Policia Local, que en l’actualitat ja cobreix més del 80% de la plantilla de personal. El pròxim procés selectiu que incorporarà 14 agents i 2 oficials, es reforçarà amb un altre procés i la consegüent incorporació de 2 inspectors, 2 oficials i 2 agents de policia més.

D’altra banda, ja s’ha posat en marxa el programa de Patrulla de Proximitat. Amb la mateixa essència del tradicional Policia de Barri, parelles d’agents patrullen ja per les principals vies de la ciutat, visiten comerços i conversen amb veïns i veïnes, en horari de matí i vesprada.

A més, l’Ajuntament de Mislata ha reforçat en els últims anys la flota de vehicles de la policia local incorporant nous cotxes i motocicletes elèctriques, i continuarà en aquesta línia, incorporant 4 cotxes, 1 furgoneta d’atestats, 4 motos i 2 bicicletes més a una flota cada vegada més energèticament eficient.

I al seu torn, pròximament també s’implantarà un programa de videovigilància, amb la instal·lació de càmeres de vigilància del trànsit i de seguretat en les vies principals i en altres zones concretes segons les necessitats del municipi i dels barris. Aquest programa es completarà amb drons de vigilància aèria en determinades zones i durant la celebració de grans esdeveniments, per a reforçar la seguretat de tota la ciutadania.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.