Mislata incorpora 18 treballadors a través dels programes EMPUJU i EXPLUS

L’Ajuntament comptarà amb aquestes persones contractades durant un any per a diferents àrees municipals a través dels programes cofinançats pel Fons Social Europeu

Carlos F. Bielsa: “A més de constituir una nova oportunitat per a persones en situació de desocupació, l’objectiu és que les persones beneficiàries es formen, adquirisquen experiència i, una vegada finalitzat el programa, es reinserisquen amb millors condicions en el mercat laboral”

L’Ajuntament de Mislata ha reforçat la seua plantilla amb 18 nous treballadors i treballadores a través dels programes EMPUJU i EXPLUS de la Generalitat Valenciana, basat en subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades per a la realització de diferents tipus d’activitats.

Totes les contractacions són subvencionades pel servei , que a més ha sigut l’organisme encarregat de fer la selecció de les persones candidates, que havien d’estar ja inscrites en el servei com a demandants d’ocupació, d’acord amb els barems de la convocatòria pública.

El propi alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat de la vicealcaldessa Mª Luisa Martínez Mora, els tinents d’alcalde Ximo Moreno i Toni Arenas, així com el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Alfredo Catalá, han donat la benvinguda a les noves incorporacions. Bielsa ha assegurat que aquestes noves ocupacions serviran per a “millorar el funcionament de l’administració i reforçar els serveis que oferim a la ciutadania, però el més important és que constitueixen una nova oportunitat per a persones que estan en situació de desocupació”.

L’alcalde els ha demanat que aprofiten aquest temps per a continuar desenvolupant-se professionalment i ha remarcat que “des del govern municipal sempre hem apostat per les polítiques socials per a tirar avant, i aquest és un exemple més que les institucions són un instrument útil per a millorar la vida de la gent”. I és que aquestes noves contractacions han de sumar-se a la recent posada en marxa del Pla Social d’Ocupació Municipal que ha donat una oportunitat laboral a 50 persones més i a altres programes de formació i tallers de millora d’ocupació.

Entre els perfils seleccionats directament per LABORA gràcies a aquests plans de EMPUJU i EXPLUS es troben auxiliars administratius, peons d’obra i tècnics especialitzats en diferents àrees, com a Esports, Disseny Gràfic i Informàtica, entre altres. Totes aquestes persones desenvoluparan la seua labor durant l’any vinent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.