Mislata posa en marxa la tercera edició de ‘Alcalde de Barri’

La zona del Quint acull la primera de les jornades de la nova edició d’aquest programa de participació ciutadana en el qual la ciutadania li trasllada directament a l’alcalde les seues consultes i inquietuds

Carlos F. Bielsa: “L’objectiu d’aquesta iniciativa és estar prop de la ciutadania per a escoltar-los i intentar entre tots i totes millorar la ciutat en la qual vivim”

Hui ha arrancat a Mislata una nova edició del programa de participació ciutadana ‘Alcalde de Barri’. Una iniciativa pionera del govern municipal, que ja va posar en marxa durant la passada legislatura i que ara, després de la pandèmia sanitària, represa amb la seua tercera edició amb l’objectiu de traure les institucions a peu de carrer. La primera de les jornades s’ha dut a terme en la zona del barri del Quint, situant-se l’estand de recepció en la plaça País Valencià.

Nombrosos veïns i veïnes de la zona han compartit uns minuts amb l’alcalde, gràcies a aquesta iniciativa que pretén “acostar l’administració a la ciutadania, escoltar les propostes del veïnat i tractar de resoldre els problemes que els preocupen, per xicotets que siguen”, explica Bielsa. I en la majoria dels casos, informa l’alcalde, “són qüestions que podem resoldre, demostrant que la política sí que serveix per a canviar les coses”.

A més de les trobades amb la ciutadania que s’acostava a l’estand, alcalde i membres de l’equip de govern que també li han acompanyat han mantingut reunions amb diferents col·lectius de la zona, com amb joves estudiants de l’IES La Moreria, les persones majors de la Llar del Quint, lloc on ha acudit l’alcalde, i finalment amb l’Associació de Veïns del Quint. També s’ha instal·lat una urna en la qual totes les persones que han volgut han pogut depositar una targeta amb la seua consulta a l’alcalde.

Aquesta nova edició de ‘Alcalde de Barri’ comptarà amb quatre jornades més durant les pròximes setmanes, en les quals l’alcalde visitarà diferents zones de Mislata, com l’avinguda de La Paz o la plaça Músic Ibars entre altres, en les quals tota la ciutadania que ho desitge tindrà l’oportunitat de poder-li traslladar directament a l’alcalde les inquietuds, problemes, suggeriments o agraïments que puguen tindre.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia