Mislata premia a l’alumnat del CEIP Maestro Serrano pel seu eslògan per a la Biblioteca Central

Mislata premia a l’alumnat del Mislata premia a l’alumnat del CEIP Maestro Serrano pel seu eslògan per a la Biblioteca Central pel seu eslògan per a la Biblioteca Central

Els alumnes i alumnes de 4ºA guanyen el concurs convocat per l’Ajuntament de Mislata i que busca fomentar la lectura i la participació acostant la biblioteca als xiquets i xiquetes

“A la biblioteca llegiràs fins a l’infinit i més enllà”. Aquest serà el lema de la Biblioteca Central de Mislata durant l’any vinent. Els seus autors són els alumnes i alumnes de 4ºA del CEIP Maestro Serrano, i són els guanyadors del concurs que convoca anualment l’Ajuntament de la localitat coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Biblioteques.

La regidora de Cultura, Pepi Luján, al costat de part de l’equip de dinamització cultural, han visitat per sorpresa a la classe guanyadora del col·legi Maestro Serrano per a portar-los la bona notícia i entregar-los el premi. Per a Luján, aquesta activitat “busca que els xiquets i xiquetes coneguen bé què és una biblioteca, que la visiten i que la gaudisquen. En definitiva, animar-los al fet que passen temps en ella i creuen un hàbit de lectura.”

El dibuix, amb el lema triat, passarà a formar part de la col·lecció de la biblioteca mislatera i que decora les parets de l’edifici. Luján apuntava que “tindre emmarcat el treball d’aquests xics i xiques, i donar-li el valor que mereix, és una altra manera que s’acosten a les biblioteques i es fomente la lectura entre ells i elles.”

El concurs, convocat anualment per la regidoria de Cultura, va dirigit als cursos de 4t de Primària de tots els col·legis de Mislata. La idea és que els escolars expressen en una frase què és per a ells la Biblioteca, quins serveis ofereix o què poden fer o descobrir allí. El premi, com no podia ser d’una altra manera, consisteix en una nodrida col·lecció de llibres de lectura per a tota la classe.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.