Mislata presenta al veïnat el projecte de remodelació urbanística de la Moreria

Mislata presenta al veïnat el projecte de remodelació urbanística de la Moreria i del centre històric

L’Ajuntament de Mislata realitzarà una actuació integral en el barri. Sense que perda la seua essència de barri històric de la ciutat i preservant aquells elements singulars dels seus carrers i el seu entorn

Carlos F. Bielsa: “Aquest ambiciós projecte permetrà modernitzar el barri. Creant un entorn més confortable, més accessible i més segur, i per descomptat també més verd, més naturalitzat i agradable”

Remodelació urbanística del barri de la Moreria.

L’Ajuntament de Mislata va presentar a la ciutadania el projecte de remodelació urbanística del barri de la Moreria. Una actuació integral que, per les característiques de barri singular i històric de la ciutat. Es durà a terme de manera que no perda la seua essència i preservant les seues característiques principals. La presentació va tindre lloc a la Sala d’Exposicions del Centre Jove del Mercat i va comptar amb l’alcalde, Carlos F. Bielsa, la regidora d’Urbanisme, Mercedes Caballero Carrasco, la paisatgista del projecte, Elisabeth Quintana, i nombrós públic assistent, entre veïnat i col·lectius socials del barri.

Eliminació de barreres arquitectòniques

Amb les obres de rehabilitació s’eliminaran aquelles barreres arquitectòniques encara existents i es modernitzarà l’estètica dels seus carrers. Creant un entorn més amable i confortable mitjançant la instal·lació de mobiliari urbà i arbratge. D’aquesta manera, segons va afirmar Bielsa, “es donarà a la ciutadania l’espai i protagonisme que es mereix”. Aquest projecte de remodelació “és el resultat de molts processos previs de participació. De les qüestions que havien plantejat els veïns d’aquest entorn emblemàtic de Mislata que ara, mitjançant aquesta reurbanització, posarem en valor”.

Les actuacions estan previstes que comencen en la segona meitat de l’any

Les actuacions, que estan previstes que comencen en la segona meitat de l’any, es realitzaran en dues fases. “De manera que el tràfec que es causa quan es realitzen les obres es faça per sectors i seqüències i es minimitze al màxim els trastorns que tota obra suposa. Assegurant sempre la trajectòria d’entrada i eixida en el propi barri”, va assegurar la regidora Mercedes Caballero.

L’Ajuntament de Mislata presentarà aquest projecte de reurbanització perquè siga finançat mitjançant subvencions europees i no tinga cost municipal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.