Mislata presenta ‘Menuda Marxa’, el programa cultural per als més joves

Els dies 14 i 15 d’octubre el programa comptarà amb tallers, teatre, el concert de Ramonets i moltes activitats més

L’Ajuntament de Mislata ha organitzat per als xiquets i xiquetes el programa cultural ‘Quina marxa’ com a benvinguda al nou curs escolar.

El divendres i dissabte, 14 i 15 d’octubre, arribarà a diferents punts de la ciutat la programació que permetrà gaudir, juntament amb la família, d’activitats d’educació viària, música amb DJ, jocs, tallers, teatre de titelles, berenar i el concert de Ramonets, entre altres activitats que omplin l’agenda del cap de setmana.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “continuem apostant a Mislata per la cultura i especialment creant espais de convivència, com és el ‘Quina marxa’, per a la població més jove de la ciutat que els permet accedir a ella d’una manera més pròxima i gratuïta”. Pepi Luján, regidora de Cultura, afig que “tota la programació organitzada s’ha preparat perquè el públic infantil i familiar gaudi conjuntament de la cultura als carrers i places de Mislata”.

La programació de ‘Quina Marxa’, organitzada per la regidoria de Cultura, començarà divendres que ve al Parc Infantil de Trànsit del Canaló amb activitats d’educació viària a les 16.00 h. La marxa mòbil arribarà el mateix dia a la plaça de la Constitució amb el DJ Pablo Guerola des de les 19.00 h.

El dissabte, 15 d’octubre, la programació ocuparà pràcticament tota la jornada iniciant-se de 10.00 a 14.00 en l’avinguda de Gregorio Gea, enfront del Centre Cultural, amb la companyia Guixot de 8 i la seua ‘Gargot de bicicletes’, jocs originals de fabricació pròpia i construïts amb materials recuperats. A les 12 del migdia la companyia Rebombori Cultural realitzarà un teatre de titelles al carrer de Miguel Hernández, al costat del Centre Cultural, i en acabar un taller de maquillatge i globoflèxia.

El programa continuarà a la vesprada a les 17.00 h. amb la cercavila ‘Pirates’, de la Factoria d’Idees i Creacions, que amb el seu espectacle interactiu de ninots gegants recorrerà l’avinguda Gregorio Gea, carrer Miguel Hernández, carrer Major i fins a arribar a la plaça 9 d’Octubre.

En la mateixa plaça es realitzarà un altre taller de maquillatge i globoflèxia i es repartirà orxata i fartons al públic assistent. Seguidament, la banda de rock infantil i en valencià Ramonets actuarà en la plaça de la Constitució. La programació de ‘Quina Marxa’ s’acomiadarà amb un sorteig d’una bicicleta.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.