Mislata tindrà servei nocturn d’autobús 24h gràcies a la Generalitat

La Agència de Transport Metropolità de València oferirà el servei de transport públic a partir del 15 de juny les 24 hores del dia, amb una oferta millorada i un itinerari més ampli

Carlos F. Bielsa: “Gràcies a la Generalitat, al diàleg i al consens, Mislata fa passos importants per a tindre una mobilitat com correspon, garantint que els ciutadans i ciutadanes tindran un transport les 24 hores els set dies de la setmana; per tant, és un dia molt important per a la nostra ciutat”

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, han mantingut aquest matí una reunió de treball, després de la qual s’ha anunciat que Mislata continuarà tenint servei nocturn d’autobús gràcies a la Generalitat i, a més amb una oferta millorada.


La Generalitat, a través de la Agència de Transport Metropolità de València (ATMV), serà la que oferirà el servei a partir del 15 de juny, complementant l’oferta actual, i fent que la ciutadania de Mislata puguen gaudir del transport públic durant les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana.

Actualment el servei d’autobús nocturn que prestava l’EMT operava amb freqüències d’una hora, els dies laborables de 22.30 hores fins a la 1.30 hores i els divendres i vespra de festius fins a les 3.20 hores. El nou servei de la Generalitat amplia el seu horari tota la nit, des de les 23.00 hores fins a les 5.45 de dilluns a diumenge i festius inclosos. A més, aquest nou servei complementarà al nocturn de metre, de manera que els usuaris i usuàries puguen disposar de transport públic durant les 24 hores del dia. Les freqüències de pas també milloraran respecte al servei de l’EMT, passant a ser de 45 minuts.

Com ha subratllat la consellera Rebeca Torró, amb aquesta iniciativa “es dona resposta a la pèrdua de servei nocturn que venia prestant l’EMT i que anava a ser finançat per la ATMV i és una mostra més de l’aposta de la Generalitat per la mobilitat sostenible, que es complementa amb la posada en marxa dels nous títols integrats SUMA”.

Per part seua, l’alcalde, Carlos F. Bielsa, ha agraït a la Conselleria “la seua aposta per la mobilitat metropolitana i el suport a la ciutat de Mislata” i ha destacat que aquest nou servei “garantirà un transport públic les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, inclosos dissabtes, diumenges i festius, servei que anteriorment no es prestava”. Al que ha afegit que “hui és un dia important per a la ciutat de Mislata perquè millorarem notablement la mobilitat, gràcies al diàleg, el consens i els acords aconseguits, buscant solucions davant els problemes generats per l’alcalde de València”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia