Mompó: «Ciutadans ha pecat, una vegada més, d’excés de protagonisme»

El president del PP a la Província de València recorda que «el PP ha complit, de manera responsable, amb el pacte de legislatura durant els dos primers anys de govern de coalició en Rocafort»


Mompó insisteix que «quan pactes un govern cal oblidar els personalismes i estar disposat a arribar a consensos»

«Ciutadans ha pecat, una vegada més, d’excés de protagonisme i ens sorprén enormement la seua aliança amb el PSPV per a fer una moció de censura, tenint en compte el seu historial d’acusacions creuades durant els últims anys», ha declarat el president del Partit Popular a la Província de València, Vicente Mompó, sobre la moció de censura presentada per Ciutadans i el PSPV contra l’alcalde popular a l’Ajuntament de Rocafort, Agustín Aliaga.


Recordar que, després d’arribar a un pacte en 2015, PP i Cs van acordar que els dos primers anys de legislatura el govern de Rocafort estaria encapçalat pel Cs i els dos següents pel Partit Popular. Pacte que Cs ha trencat, després d’abandonar el govern els dos regidors taronges el gener passat i ara presentar una moció de censura de la mà del PSPV, partit que ostentarà l’alcaldia.


«El que ha passat a Rocafort és molt clar, hi ha partits que compleixen els pactes i altres que no i, desgraciadament, no és la primera vegada que Cs ens sorprén», ha criticat Mompó, qui ha censurat que els edils de Cs, a més, «han posat excuses sobre la falta de confiança, diuen que no els donàvem accés als expedients, cosa que no és així».


«La realitat és que, abans de jurar el càrrec el nostre alcalde, ja estaven donant problemes, fins i tot es van eixir del govern al gener, i això denota que no és veritat el que diuen», ha criticat el president del PP en l’a província de València.


«Els personalismes i el tindre un protagonisme que ja no els toca ha provocat que siguen incapaços de complir amb el pacte, quan, la realitat és que quan fas un pacte de govern, has d’estar disposat a complir-lo, arribar a consensos, i acceptar coses que potser la teua faries diferent però sempre pensant en els interessos dels habitants de Rocafort. És intolerable anteposar els interessos partidistes a la gestió del benestar dels veïns», ha declarat Mompó.


Finalment, el president popular ha recordat que «el PP ha complit els dos primers anys i, en aquest cas, com era d’esperar, Cs no ha complit la seua paraula».

     Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia