Mompó (PP) destaca la necessitat que la Diputació de València compte amb una àrea específica d’Agricultura

El portaveu del PP en la institució provincial es reuneix amb AVA i altres representants del món rural per a “recollir les seues inquietuds i treballar junts en solucions”.

Mompó: “És necessari donar al món rural la importància que té i des de la Diputació de València no s’està fent”

La reunió, celebrada en la finca experimental de AVA, a Polinyà del Xúquer, coincideix amb el segon aniversari de l’elecció de Vicente Mompó com a president del Partit Popular a la província de València.

El portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Vicente Mompó, ha destacat la necessitat que la Diputació de València compte amb una àrea específica d’Agricultura. “No podem oblidar el paper principal que té l’agricultura a la nostra província i el moment crític que arrossega el sector, agreujat per aquest difícil context de crisi econòmica”, ha declarat Mompó, durant una reunió de treball celebrada en la finca experimental que AVA (Associació Valenciana d’Agricultors) té a Polinyà del Xúquer. El president de AVA, Cristóbal Aguado, ha agraït a Mompó el seu suport i interés pel sector primari. A més, Aigualit ha expressat la seua satisfacció perquè el president provincial del PP haja volgut celebrar els seus dos anys com a president del PP amb els agricultors i parlant dels reptes de futur del món rural.

Sobre aquest assumpte, Mompó ha remarcat: “Ens preocupa molt el camp i tot el que li envolta, per això, des de fa uns mesos el PP provincial compta amb una Sotssecretaria del Món Rural”. “És necessari donar veu i solucions als agricultors, a les problemàtiques de les nostres muntanyes que s’estan quedat sense brigadistes, als municipis en risc de despoblació, als caçadors, etc…”, ha afegit el portaveu popular.

“La nostra obligació és donar al món rural el paper principal que té. Hem vist com es prohibien les cremes de restolls, com la consellera d’Agricultura ha animat en una fira a Berlín a mentir sobre la procedència de les taronges. Com la Diputació de València està deixant les nostres muntanyes sense brigadistes. El sector no pot aguantar més les ofenses i la falta de gestió d’uns governants què no coneixen ni aprecien el nostre camp i les nostres tradicions”, ha criticat Mompó.

La trobada s’ha realitzat, coincidint amb el segon aniversari de l’elecció de Vicente Mompó, com a president provincial del PP a València. “Han sigut dos anys de treball dur però el balanç és més que positiu. El que tenim clar és que estem preparats per a governar en 2023 i donar als valencians i valencianes les solucions que mereixen”, ha conclòs.

Comenta la notícia