Mónica Oltra anuncia un programa amb itineraris d’acompanyament sociolaboral i residencial per a dones prostituïdes

Ha presentat la campanya del 25N ‘Ho expliques com ho expliques, és violència sexual’

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha anunciat que la Generalitat posarà en marxa un programa amb itineraris d’acompanyament i sociolaboral i residencial per a dones prostituïdes.

La vicepresidenta ha realitzat estes declaracions durant l’acte de presentació de la campanya de la Generalitat per a commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra el 25 de novembre, en la que ha informat també sobre els avanços de l’Estratègia contra la Violència Sexual sobre la que està treballant.

En la seua intervenció, s’ha referit especialment a la violència sexual contra la infància i ha recordat que, segons dades de l’ONU, un 77% de les dones víctimes de l’explotació sexual i de la ciber-delinqüència són menors d’edat i el 74% de les agressions a menors edat es produeix en l’àmbit familiar.

La campanya institucional d’aquest 2020 per a commemorar el Dia Internacional de les Violències contra les Dones se centra en la violència sexual, baix el lema ‘Ho expliques com ho expliques, és violència sexual’.

Es tracta d’una campanya directa, que apel·la directament a la societat a no mirar cap a un altre costat. I posa l’accent en quatre tipus de delictes que ocorren actualment i que no s’han de tolerar: l’assetjament, l’agressió, l’explotació i la violació.  

L’objectiu de la Generalitat és que les persones siguen conscients de que vivim en una societat que pretén defensar i promoure els drets humans i els drets de les dones com la llibertat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.