Multitudinària ofrena de flors a la Verge de Valllivanamita de Picassent


El món faller de Picassent ix al carrer en la tradicional ofrena de flors a la seua patrona. La Verge de Vallivana, recorrent l’itinerari de costum.

Puntuals a la cita, a les 7 de la vesprada, les 8 comissions falleres del municipi, es van concentrar en la plaça de l’Ajuntament per a desfilar fins a la esplanada de l’Ermita.

Allí, un bell tapís és hui l’espill floral de la multitudinària participació i devoció dels fallers i les falleres cap a la qual és la seua Mare de Déu.

De camí a l’Ermita, trajes espectaculars omplin de llum i color els carrers de Picassent, deixant magnífiques estampes. Tanca el torn de les comissions la Falla L’Ermita, guanyadora de l’històric doblet. Després, els representants de la Junta Local i les autoritats de Picassent.

Les campanes de l’Ermita de Picassent anuncien l’aplegada de falleres i fallers carregats de flors per a la verge. Els vestidors treballen de forma incansable, per tal de confeccionar el tapís en honor a la Mare de Déu de la Vallivana. Molta emoció, aplaudiments i alguna que altra llagrimeta

A vora i vora de la Plaça, veïns i visitants, totalment encantats.

L’entrada de les autoritats l’Ermita, al so del tabal i la dolçaina, ha posat el punt i final a una emotiva Ofrena de Falles en honor a la patrona de Picassent, en honor a la Verge de la Vallivana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.