Museros celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ amb diverses activitats

El municipi commemora el dia de l’Orgull amb diverses accions dirigides a diversos públics

L’Ajuntament de Museros ha inaugurat els actes commemoratius del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ amb la lectura del manifest que ha tingut lloc a les 12 del migdia a la porta de l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha sigut l’encarregada d’iniciar la lectura de la declaració institucional, seguida per membres de la corporació municipal i de l’Associació de Veïns i Veïnes de Museros.

Amb aquesta acció ha començat la jornada de celebració, que en paraules de Civera “suposen un dia de festa i de celebració de l’amor, però també de posar en valor tots els drets aconseguits així com el nostre ferm compromís de defensa de les persones del col·lectiu”.

Després de la lectura del manifest, han continuat els actes de celebració amb una activitat organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Museros, que ha consistit en la pintura d’una pancarta en la qual es pot llegir “ORGULL LGTBI” i en la qual les persones presents han marcat les seues mans en diferents colors per a després penjar-la al balcó del consistori.

D’altra banda, la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Némesis Cardona, ressaltava que “les activitats que s’han programat tenen com a objectiu enviar un missatge de suport al col·lectiu i demostrar així que Museros és un municipi tolerant”.

La programació continuarà demà, dimecres 29 de juny, amb la tercera sessió de Fòrum Jove, que tractarà temes relacionats amb el col·lectiu LGTBIQ+, i per a finalitzar els actes amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull, el dimecres 6 de juliol a les 11.30 hores en el Espai Jove, tindrà lloc una activitat sobre diversitat sexual a càrrec de Lambda.

Comenta la notícia