Museros organitza una ‘Setmana de la Biblioteca’ amb activitats per a tots els públics

La programació preparada va des del dilluns 23 fins al diumenge 29

L’Ajuntament de Museros, a través de la regidoria de cultura, està organitzant durant estos dies la ‘Setmana de la Biblioteca’

Aprofitant el Dia de les Biblioteques que es va celebrar dimarts passat 24 d’octubre, amb una sèrie d’activitats dirigides a tota mena de públics.

Estes jornades, que van començar dilluns passat 23 de octubre. Tenen com a objectiu continuar fomentant la cultura a través de la lectura, a tota la ciutadania del municipi.

Algunes de les activitats més destacades de la programació preparada per l’Ajuntament són:

La presentació del llibre ‘La casa de les glicinias’, de l’escriptora local, Victoria Daboise

El contacontes: ‘De contes, llegendes i altres coses que porte en la maleta’, presentat pel Gran Jordiet i dirigit als més xicotets

El scape Room: ‘Atrapades en la literatura’, una activitat dirigida per a joves de 12 a 17 anys

la presentació del primer club de lectura de la biblioteca, que tindrà lloc el divendres 27 d’octubre.

A més, per a concloure esta setmana, el diumenge a la Casa de Cultura de Museros tindrà lloc l’obra ‘El flautista de Hamelín’. Dirigida al públic infantil i familiar, de la qual encara queden algunes entrades disponibles al preu de 3€.

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, ha assenyalat que “el nostre compromís per fomentar la cultura és total i creiem que la Biblioteca és un element clau per a poder aconseguir este objectiu. És per este motiu que esta Setmana de la Biblioteca és molt important per al nostre equip de govern”

Laura Brisa, regidora de cultura de Museros, ha destacat “estem molt contentes amb l’acolliment que ha tingut la Setmana de la Biblioteca entre els nostres veïns i veïnes i esperem que siga una cita fixa en el nostre calendari cultural any rere any”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.