Naix Lelianafoto, l’associació per als amants de la fotografia

L’associació va celebrar l’acte de presentació oficial ahir i va inaugurar la seua primera exposició

La Sala Almudena Grandes del Centre Sociocultural ha acollit este dijous l’acte de presentació d’una nova associació de l’Eliana dedicada als amants de la fotografia, L’Eliana Foto

Esta associació, que ja compta amb més de 40 socis, naix amb un mateix objectiu en comú, compartir la passió per la fotografia.

L’acte va comptar amb la conferència inaugural Fotografia de Naturalesa a càrrec del fotògraf professional José Benito Ruiz, director de fotografia en documentals i sèries en cinema i vídeo. Durant anys ha sigut el fotògraf espanyol més guardonat en concursos internacionals de fotografia de naturalesa.

D’altra banda, també s’ha inaugurat la seua primera exposició fotogràfica del fotoperiodista espanyol Emilio Morenatti. Amb més de 35 anys de professió, Morenatti és un dels professionals més prestigiosos del món. El seu treball ha sigut reconegut amb dos premis Pulitzer en 2021 i 2022. L’exposició estarà oberta al públic fins al 9 de maig, de dilluns a divendres, en el Centre Sociocultural.

L’alcalde, Salva Torrent, ha posat en valor l’inici d’esta iniciativa: “És un plaer donar la benvinguda a L’Eliana Foto. Tenim moltes associacions al poble, però fins ara no existia cap de fotografia. Els desitge molta sort i m’agradaria convidar-los a fer exposicions com la de Morenatti que és absolutament recomanable”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.