Nou candidat a la Secretaria General del PSPV-PSOE de Sueca

El PSPV-PSOE de Sueca va celebrar ahir a la vesprada una executiva local, com succeeix tots els mesos abans del ple municipal, en la qual es va postular un nou candidat per a la Secretaria General del partit a Sueca. El jove regidor Vladimir Micó Soler va presentar a l’executiva la seua voluntat d’assumir aquest repte, i l’executiva present al complet li va mostrar el seu suport.

Així mateix, Micó ha comptat amb el suport, des del primer moment, de l’actual secretari general i alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui ha manifestat el seu desig de fer un pas arrere referent a la vida orgànica del partit, preferint centrar-se en aquests moments en la vida institucional com a alcalde, al que dedica totes les hores del dia.

“Una persona ha de saber quan fer un pas arrere i, després de més de 10 anys com a secretari general del PSOE a Sueca, sent que he de cedir el testimoni a la gent més jove, que comptarà amb tot el meu suport i la meua confiança. A més, considere al nou candidat una persona molt capaç per a aquest lloc i amb moltes ganes de fer coses. La meua intenció és continuar treballant institucionalment com fins ara per Sueca que, al  meu entendre, necessita tota la meua dedicació” va declarar Dimas Vázquez.

Per la seua part, el nou candidat, Vladimir Micó, va assenyalar “estic molt il·lusionat amb aquest nou repte que és liderar el partit socialista a Sueca. He aprés de Dimas, i de l’actual executiva, i compte amb el suport de tots. Sense aquest suport, no podria haver fet el pas ni haver-me sentit capaç de fer-ho, i confie que tots continuaran treballant pel partit i els seus ideals com fins ara.

Dimas, en tot moment, compta i comptarà amb la meua confiança i suport com a company i com a alcalde. Un altre dels motius importants pels quals m’he decidit a emprendre aquest projecte, ha sigut perquè al meu costat estarà Carles Vázquez, amb qui tinc una relació de companyerisme immillorable i en qui confie plenament, tal com ho vam comunicar a l’executiva, perquè assumisca el càrrec de secretari d’Organització, ja que el seu perfil és el més apropiat per a aquest càrrec orgànic.”

Vladimir Micó és actualment regidor de Cultura, Persones Majors i Arxius a l’Ajuntament de Sueca i, a nivell orgànic, ocupa la secretaria de Treball, Treball Social i Treball Autònom de la Comissió Executiva Provincial del PSPV.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.