Nou servei Oficina Acelera Pyme a la Mancomunitat de la Ribera Alta

El passat divendres 27 de gener, a la Mancomunitat amb la seu en Alzira. Va tindre lloc, la presentació d’un nou servei “Oficina Acelera Pyme”. Al capdavant d’aquesta, va estar el seu president Txema Peláez junt a membres del Departament de Promoció Econòmica. 

El president, ha explicat la finalitat la finalitat d’aquest projecte que es, accelerar la transformació digital de les empreses de la Ribera Alta i pressupost, als destinataris d’aquesta iniciativa.

El president ha destacat quins passos es van a seguir per tal d’ajudar a les empreses a ser digitalitzades

Tanmateix, ha exposat que es pretén aconseguir amb aquest nou servei i quantes oficines hi haurà disponibles d’atenció indivualitzada. 

Aquest nou servei, Oficina Acelera Pyme. Està finançat amb fons de la Secretaria d’Estat de Digitalització e Intel·ligència Artificial. Al qual la Mancomunitat ha sigut beneficiada en aquest projecte, i amb una duració de 24 mesos. Aquest, compta amb un pressupost total de poc mes de 400.00 € on el 80% d’aquesta quantitat estan finançats i la resta, ho posarà la mancomunitat, sent d’aquesta manera, un servei totalment gratuït per als ajuntaments.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.