Nova gespa artificial al camp de futbol del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament de Picassent inverteix 170.000 € i substitueix l’antic paviment per un material de millor qualitat.

Els jugadors i jugadores de futbol que entrenen i disputen partits al camp del Poliesportiu Municipal gaudiran esta nova temporada d’una gespa artificial d’alta qualitat.

L’Ajuntament, aprofitant l’aturada competitiva estiuenca, ha contractat la substitució de l’antic paviment, ja deteriorat i desgastat, per un sòl 100% de polietilè, cinc vegades més durador que l’exigit per la normativa FIFA.

És una gespa suau, no abrasiva, molt pareguda a l’herba natural, i amb molta resistència a l’arrancada. Un material idoni per a la pràctica del futbol en excel·lents condicions. El pressupost final de l’actuació ascendeix a 169.399,87 €.

Esta millora en les instal·lacions esportives del poliesportiu és una demanda dels equips de futbol que allí practiquen esta disciplina, com són les escoles municipals i l’equip UD Picassent. Hector Pradas, regidor d’esports de l’Ajuntament de Picassent creu que “esta renovació de la gespa del camp de futbol 11 era ja una necessitat per als xics i xiques que disfruten jugant el seu esport preferit”. “Estem posant a punt les diferents instal·lacions del poliesportiu durant este període de vacances, perquè la temporada s’inicie de la millor manera possible”, conclou.

Comenta la notícia