Nova línia de MetroBus que unirà Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar i Benetússer amb el metre de Paiporta

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de la Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), posarà en funcionament dilluns que ve, 1 de març, una nova línia de MetroBus que connectarà Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar i Benetússer amb l’estació de metro de Paiporta.

A la presentació d’aquesta nova línia han assistit el Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, el director gerent de ATMV, Manuel Martínez, i els alcaldes i alcaldesses de les localitats per on passarà aquesta nova línia.

D’aquesta manera  s’incrementa un 30% l’oferta de transport públic en el corredor des d’Albal fins a Paiporta i completen altres línies com el corredor Xirivella, Aldaia, Alaquàs.

Arcadi España ha avançat que, a partir del pròxim mes es comptarà amb el Bo 10, que significarà una reducció de les tarifes del bitllet senzill d’aproximadament un 50% per a aquesta zona.

La línia compta amb un total de 31 expedicions d’anada i 31 de tornada i una duració total de trajecte de 30-35 minuts. El servei, que serà explotat amb dos autobusos i una freqüència de 35 minuts, començarà a Albal a les 5.25 del matí i a Paiporta a les 6.00 del matí, i acabarà a les 23.30 hores a Paiporta i a les 0.15 a Albal. 

L’inici de la línia serà en la Plaça del Jardí, al costat de l’Ajuntament d’Albal, per a buscar el corredor principal que uneix tots els municipis i que en cada terme adopta un nom. Així l’autobús passarà pel Camí Real de Catarroja, l’avinguda Blasco Ibáñez de Massanassa, l’avinguda de Torrent d’Alfafar i el Camí Nou de Benetússer per a prendre la rotonda de la CV-407 cap al carrer València de Paiporta i continuar fins a l’estació de metro. En total hi ha 20 parades distribuïdes en les diferents localitats. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.