Novaterra, València, Paterna, Alcoi, i ara Alzira

En plena crisi pel Coronavirus, és precisament ara quan més se la necessita, Novaterra obri la seua quarta seu a Alzira per a arribar a tota la gent de la Ribera.

L’any passat 430 persones van realitzar el seu itinerari d’inserció soci laboral en Novaterra, més de 90 van realitzar algun curs de formació per a l’ocupació, i 245 persones van aconseguir una ocupació al llarg de l’any, 81 d’elles en la nostra seu de Novaterra Alcoi.

Tot este dispositiu d’inclusió social a través de l’ocupació, amb una experiència demostrada durant quasi 30 anys d’història, milers de persones acompanyades, i més d’un 50% de mitjana de persones aconseguint una ocupació després d’acabar el recorregut, ara arriba a la comarca de la Ribera per a sumar a un propòsit comú.

En Novaterra han començat a col·laborar amb la recentment estrenada plataforma #jotambé per a la inserció soci laboral de les persones amb diferents realitats socials i amb dificultats d’accés a l’ocupació creada. A més treballen en xarxa amb el teixit veïnal, associatiu i municipal de la zona, continuant seu màxima que és #JuntasSumamos, ara també a Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.