Novetats en la 2ª Carrera de les Dones Aldaia – Alaquàs

2ª Carrera de les Dones Aldaia – Alaquàs

El pròxim 10 de març a les 19.00 h, les poblacions d’Aldaia i Alaquàs es tenyiran de morat per a celebrar la setmana del 8M. Les dos poblacions veïnes s’uneixen per segon any consecutiu per a organitzar una nova edició de la “Carrera de les Dones”.

La carrera arrancarà des del Poliesportiu d’Aldaia Jaume Ortí, al carrer Ricardo Fuster i Fuster. Anirà recorrent les zones més emblemàtics de tots dos municipis fins a completar un circuit de 5 km. Els dos ajuntaments inclouen esta activitat dins de les iniciatives previstes per a la commemoració del 8M.

Visibilitzar a les dones en la societat de manera transversal i també en l’esport

Guillermo Luján, alcalde d’Aldaia: “crec que és imprescindible que la pràctica esportiva estiga present en qualsevol causa o iniciativa per a millorar la nostra societat. L’esport és una eina perfecta per a treballar per la integració. A més és un plaer col·laborar de la mà dels nostres veïns i veïnes d’Alaquàs”

En la seua intervenció l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, ha volgut posar en relleu la “importància d’esta segona cita. Que va nàixer amb la finalitat de visibilitzar a les dones en la societat de manera transversal i també en l’esport”. A més, ha destacat el treball de col·laboració dut a terme entre totes dues administracions. “Per a continuar enfortint el sentiment de germanor entre els dos pobles i els seus veïns”.

Les dos localitats han llançat hui 15 de febrer una convocatòria massiva a tota la ciutadania. Buscant la participació de dones de totes les edats en aquesta activitat lúdic-esportiva. L’esdeveniment vindrà acompanyat d’un lliurament de premis en diferents categories. Sent una d’elles un premi especial a la falla més participativa, donada la proximitat d’estes festes.

A la presentació s’han sumat representants d’Alanna, associació per a la inclusió de dones en situació de greu vulnerabilitat, que han destacat el gran vincle entre les localitats d’Aldaia i Alaquàs, “perquè a través de la unió és com millor podem lluitar contra les desigualtats”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.