Obert el termini per a sol·licitar les ajudes al transport per a estudiants menors de 30 anys a Torrent

El programa En Trajecte està dirigit als joves que cursen estudis post-obligatoris fora de Torrent

Els estudiants menors de 30 anys que estudien fora de Torrent poden sol·licitar fins al 30 de juny les ajudes del programa En Trajecte, un finançament parcial de les despeses de desplaçament durant el curs acadèmic 2022-2023. A més de ser menors de 30 anys, els beneficiaris han d’estar empadronats a Torrent, estar matriculats en els estudis en règim presencial i tindre una renda familiar no superior a 25.000 euros.


Així, les ajudes, que oscil·len entre els 100 i els 300 euros, poden ser sol·licitades per aquelles persones que cursen estudis post-obligatoris (universitaris, formació professional de grau mitjà o superior, formació professional bàsica, programes de formació ocupacional per a joves amb discapacitat i ensenyaments artístics i musicals professionals o superiors).

L’adjudicació de les ajudes es determinarà en funció de la renda per càpita familiar, sent les més baixes les primeres beneficiàries de la subvenció, sempre que es complisquen els requisits. “Volem assegurar la igualtat d’accés als estudis post-obligatoris dels i les joves de Torrent, donant-los suport econòmic així com a les seues famílies”, explica la regidora de Joventut i Formació, Marina Olivares.

Les sol·licituds i la documentació han de tramitar-se per la seu electrònica (www.torrent.es) o pel Registre General de l’Ajuntament de Torrent. Tota la informació i els detalls de la convocatòria estan disponibles en la web del Centre d’Informació Juvenil (www.torrentjove.com).

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia