Oberta la XXVIII Mostra de Pintura de L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Alcúdia

L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Alcúdia ha presentat la seua XXVIII Mostra de Pintura. Una exposició eclèctica, tant en tècniques com en temes.

Que recull el treball realitzat per l’alumnat en els diferents tallers de l’Escola durant el curs 2023-2024. 

L’exposició, inaugurada a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, compta amb més de 80 obres que utilitzen tècniques molt diverses. En el cas dels xiquets i xiquetes, l’Escola fomenta la imaginació i els ofereix una nova eina per a contar històries. Pel que fa als adults, alguns d’ells més de 25 anys a l’Escola. Comencen treballant els fonaments de les arts plàstiques per a després experimentar amb les tècniques.

Bodegons, paisatges, figures humanes o retrats són algunes de les temàtiques que el públic assistent trobarà a la mostra, dividida entre la Sala d’Exposicions i l’Espai d’Imatge de la Casa de la Cultura. Resultat de tot un any de treball que demostra la bona salut de l’Escola, referent comarcal.

Asensi ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament de l’Alcúdia pel seu suport, així com a l’alumnat i als pares i mares per oferir als seus fills una alternativa a les pantalles que els permeta traure l’artista que porten dins. La mostra podrà visitar-se fins al 19 de juliol en horari de 16 a 21 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.