Paiporta celebra les II Jornades de Creixem Junts en honor als emigrants d’Aragó

Diumenge que ve 16 de juny, d’11.00 a 14.00 h, la plaça Xúquer de Paiporta serà l’escenari de les II Jornades de Creixem Junt@s,

Un esdeveniment dedicat a totes aquelles persones que han arribat al nostre poble des de la Comunitat Autònoma d’Aragó.

Estes jornades, organitzades per l’Ajuntament de Paiporta, tenen com a objectiu mostrar agraïment i celebrar la rica diversitat cultural que estos nous veïns han aportat.

La regidora de Cultura, Esther Torrijos, ha destacat la importància d’este esdeveniment. Amb Creixem Junt@s volem reconéixer el valor de cadascuna de les persones que han decidit fer de Paiporta la seua llar.

Enguany, dediquem les jornades als nostres veïns d‘Aragó, la cultura i les tradicions dels quals enriquixen la nostra comunitat. Convidem a tots a unir-se a esta celebració i gaudir d’un dia ple d’activitats i homenatge”.

El programa de l’esdeveniment inclou una representació teatral, un espectacular xou de tambors, tallers interactius i la degustació de plats típics d’Aragó. A més, es rendirà un emotiu homenatge als veïns i veïnes que han vingut d’Aragó, reconeixent la seua contribució al creixement i desenvolupament de Paiporta.

L’èxit de l’edició anterior, dedicada a honrar a la població que va emigrar des de Conca, va establir un precedent important. L’acolliment i participació massiva van demostrar el compromís de Paiporta amb la integració i el respecte a la diversitat. “L’any passat va ser un gran èxit i estem segurs que enguany superarem totes les expectatives. Creixem Junt@s una oportunitat per a enfortir els llaços entre tots els veïns i celebrar les nostres diferències culturals”, va afegir Torrijos.

La iniciativa CREIXEM JUNT@S continua amb la seua missió de fomentar la convivència i la integració entre tots els habitants de Paiporta, promovent una comunitat unida i diversa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.