Paiporta estrena dos noves màquines agranadores

Els vehicles substitueixen als antics i ofereixen més capacitat de neteja

L’empresa pública de serveis de Paiporta ESPAI estrena aquests dies dos noves màquines agranadores per a la neteja dels carrers de la localitat. Es tracta de nova maquinària que substitueix a la vella, que havia quedat obsoleta, i ofereix major capacitat de recollida i emmagatzematge de residus. L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, han estat presents en l’acte d’entrega del nou material.

Les noves màquines agranadores tenen una capacitat de dos metres cúbics i quatre metres cúbics, respectivament, el que suposa un increment de capacitat respecte de les anteriors. Aquest factor, sumat al fet que són noves, millorarà ostensiblement la neteja de carrers de la localitat.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha explicat que l’adquisició d’aquestes noves màquines “farà més eficient la neteja viària del poble”, un servei en què, des de 2015, “s’ha invertit cada any més recursos”. El regidor d’Urbanisme, Pep Val, ha afegit que “enguany ja s’ha incrementat el pressupost d’ESPAI un 30%, una pujada que hem destinat principalment a la contractació de personal per a millorar la neteja viària i de dependències municipals”.

Aquesta millora general en els serveis de neteja, tant en maquinària com en l’increment de persones dedicades a aquesta tasca, “ens permetrà, a més a més, fer front d’una manera més efectiva a les necessitats derivades de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, ja que aquesta situació sobrevinguda ens obliga a tindre molta més cura en la neteja i la desinfecció en general”, ha afegit Val.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.