Paiporta rebrà 936.686 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València

Pep Val: “Aquesta quantia històrica, que s’incrementa respecte de l’anterior Pla, ens servirà per continuar treballant en la millora del municipi”

L’Ajuntament de Paiporta rebrà 936.686 € corresponents al Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València. Així ho ha anunciat Pep Val, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Paiporta. Val ha ressaltat l’esforç de l’ens supramunicipal per donar suport als ajuntaments en millorar les seues infraestructures i serveis.

“Aquests diners serviran per posar en marxa projectes que l’ajuntament ja té preparats en el Pla d’inversions aprovat en el plenari de febrer de 2022”, així ho ha explicat Val.

La formació valencianista, que governa la Diputació junt amb el PSOE, ha assenyalat l’aposta de l’ens pel municipalisme i l’autonomia local, junt amb les noves millores del Pla encaminades a agilitzar la tramitació i posterior execució de les obres.

“Des que entrarem en govern, tant en la Diputació com en l’Ajuntament de Paiporta, no hem parat d’invertir en millores, a més a més ara a la diputació els diners es reparteixen amb criteris objectius, sense tindre en compte el color polític de cada ajuntament. Amb aquest Pla farem actuacions en millores de les infraestructures municipals relacionades amb mobilitat i amb els propòsits de desenvolupament sostenible”, ha finalitzat Pep Val.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.