Pasqua Jove: Taller de robòtica per a xiquets i xiquetes

Ací em pica, ací em cou’ és el programa d’activitats impulsat per la Regidoria d’Infància, Joventut i Adolescència, perquè els i les joves del municipi gaudisquen d’uns dies de vacances de Pasqua diferents, entretinguts i educatius.

La Casa Jove La Torta acollia este dimarts i dimecres un taller d’iniciació a la robòtica dirigit a xiquets i xiquetes majors de 10 anys, per fomentar la creativitat, la lògica i el treball en equip. Més de 15 xiquets i xiquetes han participat en esta activitat educativa que ha consistit en crear des de zero un far motoritzat, controlat per un ordinador, perquè la llum gire i s’encenga i s’apague, a través d’ordres donades digitalment. Un curs que busca introduir els fonaments bàsics de la tecnologia a joves de primària, a més de fomentar la cooperació i el repartiment de tasques en grup.

‘Ací em pica, ací em cou’ reuneix una sèrie de jornades educatives, amb tallers de sostenibilitat i reciclatge, però també vesprades lúdiques i divertides, per donar un espai d’entreteniment i d’oci a la joventut picassentina sense eixir del poble, coincidint amb les vacances escolars de Pasqua.

Raquel Hervás, regidora de l’àrea, afirmava que ‘des del consistori escoltem els suggeriments del públic infantil i adolescent del poble i ho transformem en accions com esta Pasqua Jove, cobrint les necessitats i inquietuds d’esta part de la població que reclama un espai a on passar-ho bé, al mateix temps que continua formant-se i desenvolupant habilitats per a un futur”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia