Paterna aposta pel foment de l’ocupació entre la ciutadania amb la visita de l’autobús LABORA

El vehicle, que forma part de la campanya emmarcada en la nova edició del Espai Labora mòbil.

S’instal·larà a l’esplanada del cohetódromo els dies 16 i 17 d’abril entre les 10.00 i 18.00 hores. Per a acostar a la ciutadania tota la informació necessària per a la cerca d’ocupació

El regidor d’Ocupació, Julio Fernández ha destacat que “aquesta iniciativa està enfocada especialment al sector de població més jove. Aquelles persones en situació de desocupació de llarga duració o majors de 45 anys. El seu objectiu és facilitar-los totes les eines disponibles perquè troben un treball”

Amb l’objectiu d’impulsar i promoure l’ocupació entre els veïns i les veïnes de Paterna, la ciutat rebrà l’autobús LABORA els dies 16 i 17 d’abril.

Es tracta d’una campanya emmarcada en la nova edició del Espai Labora mòbil. Destinada a acostar i donar a conéixer als demandants d’ocupació tota la informació i eines disponibles per a ajudar-los en la seua cerca de treball.

D’aquesta manera, el vehicle actuarà com a punt d’informació i assessorament als paterneros i paterneras en temes d’ocupació i formació. Estarà situat a l’esplanada del cohetódromo en horari de 10.00 a 18.00 hores i comptarà amb alguns dels serveis d’un espai LABORA convencional com són renovar el DARDE i la cerca de formació o demanda d’orientació, entre altres.

Així ho ha anunciat hui el regidor d’Ocupació, Julio Fernández, qui ha destacat que “aquesta iniciativa a la qual ens hem sumat està enfocada especialment al sector de població més jove o aquelles persones en situació de desocupació de llarga duració o majors de 45 anys, entre altres, per a facilitar-los totes les eines a l’hora de trobar una ocupació” al mateix temps que “apostem per la formació necessària per a una major qualitat i estabilitat en la seua inserció laboral”.

Entre les principals qüestions que s’abordaran durant aquests dos dies en aquest espai mòbil destaquen la informació i assessorament tant dels serveis que ofereix Labora com són l’APP de Labora i GVA Jobs, les eines per a la cerca d’ocupació i treball a l’estranger, orientació sobre programes de foment d’ocupació i formació, sobretot, de Certificats de professionalitat així com informació sobre garantia juvenil i JOOPS.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.