Paterna, ciutat de cultura, posa en marxa el seu quart Club de Lectura ‘La Cova Gran 2’

Aquest mes de febrer s’ha reunit per primera vegada el nou Club ‘Cova Gran 2’. Amb el qual ascendeix a quatre els clubs de lectura del Servei de Biblioteques.

Posa a disposició l’Ajuntament de Paterna i que se sumen als altres tres en funcionament des de l’any 2020 en La Cova Gran, Terramelar i La Canyada

El regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina, ha destacat que “aquests grups solen reunir-se una vegada al mes. En horari de vesprada i amb una duració aproximada d’hora i mitja per a parlar d’un llibre que tots els interessats hagen llegit. Amb sessions presencials o telemàtiques que són moderades per una coordinadora que proposa les lectures”

L’Ajuntament de Paterna continua apostant per la cultura i posa en marxa el seu quart Club de Lectura ‘La Cova Gran 2’. Aconseguint així el centenar d’usuaris.

D’aquesta manera, durant el mes de febrer s’ha reunit per primera vegada el nou Club ‘Cova Gran 2’ que se suma als altres tres Clubs de Lectura del Servei de Biblioteques. Que posa a disposició el consistori paternero. El de La Cova Gran, el de Terramelar i el La Canyada, que continuen funcionant amb èxit des de maig de 2020.

Així ho ha anunciat hui el regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina, qui ha destacat que “amb aquesta nova iniciativa. Atenem una demanda veïnal donat l’auge de sol·licituds dels veïns i les veïnes i el bon acolliment del servei per a participar en aquestes trobades que compten amb l’atractiu de la visita. Una vegada a l’any, d’un reconegut autor per a enriquir aquesta cita cultural”.

Usina ha recordat que aquests grups, que compten amb al voltant de vint-i-cinc components cadascun. Solen reunir-se una vegada al mes en horari de vesprada i amb una duració aproximada d’hora i mitja per a parlar d’un llibre que tots els interessats hagen llegit. Així mateix, les sessions que poden ser presencials o telemàtiques són moderades per una coordinadora que proposa les lectures.

En aquest sentit, el Club de Lectura de La Cova Gran 1 són els últims dijous de mes; la Cova Gran 2, els primers dimecres de mes. De la Canyada, els últims dimarts i el corresponent a Terramelar, els penúltims dijous de mes. Finalment, els Clubs de Lectura de Paterna també han participat en el programa Llegir al Pobles.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.