Paterna es bolca amb el Dia Mundial contra el càncer de mama

Paterna es bolca amb el Dia Mundial contra el càncer de mama mitjançant el tradicional acapte en benefici de la investigació d’esta malaltia

Este dimarts, la Junta Local del Càncer de la ciutat ha instal·lat una taula amb guardioles a les portes de l’Ajuntament i una altra situada en la Plaça de Poble. Amb motiu del mercat ambulant dels dimarts en el municipi per a l’acapte

Paterna es prepara per al Dia Mundial contra el càncer de mama que se celebra dijous que ve 19 d’octubre.

En la jornada d’este dimarts, la Junta Local del Càncer de la ciutat ha instal·lat una taula amb guardioles a les portes de l’Ajuntament. A la qual han assistit la presidenta de l’associació, Pilar Martínez i representants de la junta directiva. Acompanyades del regidor de Salut, Julio Fernández.

A més, s’ha situat una altra taula en la Plaça de Poble. Amb motiu del mercat no sedentari dels dimarts en el municipi per al tradicional acapte.

D’esta manera, els paterneros i paterneras han pogut col·laborar en la recaptació de fons que es destinarà a la investigació de la malaltia. A més d’altres programes de sensibilització i destinats a familiars dels pacients que pateixen esta malaltia.

L’acapte és una iniciativa que se suma a les diferents accions que durant l’any realitza la Junta Local del Càncer de Paterna a la ciutat per a bolcar-se per la lluita contra el càncer.

Finalment, cal recordar que l’entitat sense ànim de lucre de Paterna que treballa per la lluita contra el càncer és una de les Juntes Locals de la Comunitat Valenciana que més sol recaptar en les seues diferents iniciatives de captació de fons.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.