Paterna es bolca amb la Confraria de Sant Vicent Ferrer de La Canyada en la celebració de la festivitat

Aquest dilluns va tindre lloc la representació del Miracle ‘El Foc extinguit. Que realitzen els xiquets i xiquetes de la Confraria de Sant Vicent Ferrer de La Canyada. La benedicció i imposició de Medalles de la Confraria i la baixada del sant i trasllat processional de la imatge

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que va participar en els actes d’ahir, acompanyarà a la Confraria de Sant Vicent Ferrer de La Canyada. Presidida per Federico Vidal, a l’ofrena de flors a la Casa Natalícia de Sant Vicent Ferrer. Que se celebrarà a València dilluns que ve 8 d’abril

La Confraria de Sant Vicent Ferrer de La Canyada va ser distingida en 2023 amb la Insígnia d’Or de la Vila de Paterna. Per la seua labor en la preservació de la llengua valenciana a través de “Els Miracles” i recentment va visitar el Senat d’Espanya al costat de l’Alcalde i Senador Sagredo. On va cedir el llibre Fra Vicente Ferrer. Home d’Estat i d’Església

Un any més, Paterna s’ha sumat als actes de commemoració de Sant Vicent Ferrer amb una jornada carregada de devoció i germanor.

Els xiquets i xiquetes de la Confraria en honor a Sant Vicent Ferrer van representar a l’esplanada de la parròquia de La Canyada. Tant al matí com a la vesprada, el tradicional quadre del Miracle, amb el títol ‘El Foc extinguit’.

La jornada festiva va començar amb la Missa Major cantada i la benedicció i imposició de Medalles de la Confraria als nous confrares i a la Tinenta Alcalde de Tradicions, Isabel Segura.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va participar a la vesprada al costat del president de la Confraria, Federico Vidal. En la baixada del sant i trasllat processional de la imatge fins a la seua entrada a l’Església Parroquial de La Canyada. Acompanyant als xiquets del Miracle, confrares, clavariesas, junta directiva i convidats d’honor en aquesta festivitat.

Aquesta vesprada, els xiquets de la Confraria participen amb el seu quadre infantil en el Concurs de Milagros organitzat per la Junta Central Vicentina i Lo Rat Penat i dilluns que ve, festivitat de Sant Vicent Ferrer, la confraria participa en València en l’ofrena de flors a la casa natalícia de Sant Vicent Ferrer i ho farà acompanyada de l’Alcalde Sagredo.

La Confraria de Sant Vicent Ferrer de La Canyada va ser distingida l’any passat amb la Insígnia d’Or de la Vila de Paterna en la categoria de Mèrit Lingüístic, màxima distinció de la ciutat en reconeixement a la seua labor en la preservació de la llengua valenciana a través de les representacions de “Els Miracles” que realitza el quadre infantil de la confraria.

Així mateix, fa uns mesos, el President de la Cofradia, Federico Vidal va visitar el Senat d’Espanya al costat de l’Alcalde i Senador Juan Antonio Sagredo, on va cedir el llibre 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.