Paterna es prepara per a acollir la carrera RunCáncer aquest diumenge 21 d’abril

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Esports, ha programat per a aquest cap de setmana la carrera 100% solidària organitzada per Associació contra el Càncer de València en col·laboració amb el consistori

La prova comptarà amb una doble modalitat de Carrera i Marxa, tindrà un recorregut de 4 km i un cost de participació de 5,36 euros que es destinaran a la investigació del càncer


Amb l’objectiu de conjuminar solidaritat i esport, Paterna donarà el tret d’eixida a la carrera RunCáncer aquest diumenge, 21 d’abril, després del bon acolliment que va tindre entre la ciutadania en la seua primera edició que es va celebrar l’any passat.

Aquesta prova solidària, organitzada per l’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d’Esports, l’Associació contra el Càncer de València i la Junta Local del Càncer de Paterna i amb la col·laboració del Club d’Atletisme Cárnicas Serrano, els Serveis Esportius Municipals i la Fundació de la CV per a la Promoció de l’Esport Local de Paterna (FUNDELP), torna a la ciutat amb un recorregut de 4km.

La prova tindrà eixida des de l’esplanada del Cohetódromo al carrer Mestre Ramón Ramia Querol i compta amb dues modalitats: la Carrera que s’iniciarà a les 10.00 hores i la Marxa que donarà principi a les 10.03 hores.

Les inscripcions en línia continuen obertes en la web runcancer.com fins al pròxim 18 d’abril amb un cost de participació de 5,36 euros que aniran destinats íntegrament a la investigació del càncer.

Així mateix, les persones interessades a participar i fer-se amb un dorsal també poden fer-ho de manera presencial fins dissabte que ve 20 d’abril, en l’Oficina Turisme Paterna situada al Carrer Major, en horari de dimarts a dissabte de 10.00 a 12.30 hores i de 18.00 a 20.00 hores. A més, el mateix dia de la RunCáncer també s’habilitarà a l’esplanada del cohetódromo una taula d’inscripcions.

Referent a això, el Tinent Alcalde d’Esports, Educació i Innovació, José Manuel Mora, ha destacat que “a través de la carrera visibilitzem la sensibilització de nostra cuideu i dels nostres veïns i veïnes amb la lluita contra el càncer i fomentem la importància de promoure hàbits de vida saludables amb l’esport en el nostre dia a dia”.

Per part seua, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que ja disposa del seu dorsal, ha animat als paterneros i paterneras a “participar en l’esdeveniment esportiu com un gest més del compromís i solidaritat de la nostra ciutat amb la investigació i la lluita contra el càncer”.

Aquesta carrera se suma a altres iniciatives relacionades amb aquesta malaltia en les quals col·labora l’Ajuntament per a impulsar la seua investigació i ajudar als malalts/as i les seues famílies, entre ells, amb la Casa Aspanion, durant tot l’any.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.