Paterna habilita una zona d’estacionament gratuït limitat a una hora per a realitzar les compres en el Mercat Municipal

El regidor de Comerç i Smart City, Lucas Jodar ha subratllat que “amb aquesta nova iniciativa busquem facilitar i fer més còmodes les compres de la ciutadania en els llocs del Mercat Municipal, que solen vindre de dilluns a dissabte”

La zona d’estacionament habilitada i senyalitzada de color blau està situada en un dels laterals de la Plaça de la Replaceta


L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa una zona d’estacionament gratuït, limitat a una hora. Per a facilitar als veïns i veïnes de Paterna i clients en general la realització de les seues compres en els llocs de l’interior del Mercat Municipal.

En aquest sentit, el regidor de Comerç i Smart City, Lucas Jodar ha subratllat que “amb aquesta nova iniciativa busquem facilitar i fer més còmodes les compres de la ciutadania en els llocs del Mercat Municipal. Que solen vindre de dilluns a dissabte”.

D’aquesta manera, els clients i les clientes de qualsevol dels llocs del Mercat Municipal podran recollir una targeta de les 6 que disposen (cada targeta fraccionada en una hora d’estacionament gratuït) i que els farà lliurament el responsable del lloc de venda al qual acudisca a realitzar la seua compra habitual amb la finalitat d’autoritzar gratis aquest estacionament d’una hora de duració.

En aquest sentit, la zona d’estacionament habilitada i senyalitzada de color blau està situada en un dels laterals de la Plaça de la Replaceta (al costat del Mercat). En horari de 8h a 14h de dilluns a dissabte, excepte els dimarts pel mercat ambulant.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.