Paterna se suma a la Setmana de la Mobilitat apostant per l’estalvi d’energia

Paterna se suma a la Setmana de la Mobilitat apostant per l’estalvi d’energia i la celebració del Dia sense Cotxe

Aquest pròxim dissabte 16 i fins al 22 de setembre la ciutat acull diferents activitats de sensibilització dirigides a tots els públics per a promoure una mobilitat sostenible. Mitjançant mitjans de transports alternatius al cotxe en benefici d’una ciutat més ecològica i responsable amb el medi ambient

Durant tot aquest any 2023, el servei d’autobús municipal a Paterna és completament gratuït. Amb la finalitat de fomentar el transport públic sostenible i del 20 al 22 de setembre es conscienciarà a la ciutadania amb una jornada de reivindicació sota el lema “Paterna sense cotxes”

Un any més l’Ajuntament de Paterna se suma a la Setmana de la Mobilitat. Apostant per l’estalvi d’energia i la celebració del Dia Europeu sense Cotxe, el pròxim 22 de setembre.

Des d’aquest dissabte 16 i fins al 22 de setembre, la ciutat acollirà diferents activitats de sensibilització dirigides a tots els públics. Per a promoure una mobilitat sostenible mitjançant mitjans de transports alternatius al cotxe en benefici d’una ciutat més ecològica i responsable amb el Medi Ambient.

La Tinenta Alcalde d’Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos ha recordat que “aquesta iniciativa se suma a l’aposta i compromís d’aquest executiu socialista per a continuar treballant per una sostenibilitat transversal en el nostre municipi. Com per exemple l’augment i impuls de nous trams de carril bici. Amb la finalitat que Paterna siga una ciutat més amable i acollidora per a viure”.

El servei de transport municipal, que és completament gratuït durant tot l’any 2023

D’aquesta manera, el servei de transport municipal, que és completament gratuït durant tot l’any 2023. Tant en la línia urbana com en les que connecten amb l’Hospital La Fe i Lloma Llarga amb València adquirint la targeta corresponent en l’establiment habitual. Els paterneros i paterneras es podran pujar a l’autobús sense l’ús d’aquestes, des del 20 al 22 de setembre. Amb motiu de la jornada de conscienciació a la ciutadania i reivindicació sota el lema “Paterna sense cotxes” per a fomentar el transport públic sostenible.

En aquest sentit, el dissabte 16 de setembre, a partir de les 11 hores, al Parc Central es repartirà orxata i fartons. El consistori ha organitzat una jornada matinal d’activitats lúdiques per a gaudir en família amb els/as xiquets/as paterneros/as amb tallers de BMX, skate i escúter al mateix temps que es permetrà l’ús lliure del parc infantil de trànsit amb mitjans de transport sostenibles com a bicicletes, patinets, monopatins i patins.

Així mateix, la Policia Local de Paterna impartirà un curs d’educació viària sobre les 12.00 hores i d’altra banda. La Unitat de Vigilància d’Emergència de Drons de la Policia Local realitzarà una demostració d’aquests drons.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.