Peatonalitzar els accesos als centres educatius forma part del pla de Mobilitat Sostenible a Alzira 

Hui es tanca la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i es celebra el Dia Mundial sense cotxe

Aprofitant aquestes dades l’ajuntament d’Alzira ha informat a la ciutadania sobre la gratuïtat del servei d’autobús urbà durant tota la jornada de divendres.

A les portes del col·legi Ausiàs March, l’alcalde d’Alzira, Alfons Dominguez. Ha assegurat que la peatonalització del tram on està ubicat el centre. És un eixample del pla que porta a terme l’Ajuntament per tal de donar prioritat als vianants i crear espais segurs. Un carrer que des de hui queda tancat al trànsit definitivament.

Així, el col·legi Ausiàs March veu aconseguida  una reivindicació de molt anys.

Virtuts Piera, regidora d’Educació, no ha dubtat mostrar la seua alegria per donar espais i els carrers als xiquest i xiquetes. Amb aquesta actuació en el carrer Gabriela Mistral.

Arran la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, l’alcalde de la ciutat, Alfons Dominguez. Ha informat de les accions que es portaran a terme a Alzira durant l’actual legislatura.

Connectar amb el parc de l’Alquenència, el parc Pere Crespí o unificar la zona de  la plaça del Regne, són altres dels objectius de té damunt de la taula l’ajuntament d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.