Pep Val és elegit candidat a l’alcaldia de Compromís per Paiporta per unanimitat

L’assemblea de la formació tria a l’actual tinent d’Alcaldia i regidor d’Hisenda i Administració General com a cap de llista. «Compromís és la garantia de l’aplicació de polítiques de justícia social, inclusió, igualtat i lluita contra el canvi climàtic», afirma el candidat

L’actual primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Hisenda i Administració General de Paiporta, Pep Val, encapçalarà la llista de Compromís al municipi amb l’aspiració de continuar el projecte encetat l’any 2015, moment des del qual Compromís ha sigut la força més votada i amb major representació dels dos governs de coalició d’esquerres.

Val aspirarà a l’alcaldia de Paiporta en un context social complicat, després de la crisi sanitària i social derivada de la pandèmia i, també, en l’escenari actual de forta inflació, especialment, en els preus de l’energia. Pep Val ha volgut agrair a totes les persones del col·lectiu el seu suport explícit amb una gran assistència de militància a l’assemblea: «És una gran responsabilitat encetar aquesta nova etapa amb tanta gent donant el seu suport a la meua candidatura, no tinc més que paraules d’agraïment a tot el col·lectiu que ens està fent costat per tal de tornar a ser la força de l’esquerra més votada a Paiporta i encapçalar de nou les polítiques municipals de justícia social, lluita contra el canvi climàtic, igualtat i benestar animal».

Val, docent de professió, i regidor de l’Ajuntament de Paiporta des de 2011, ha destacat que enceta aquesta nova etapa al capdavant del projecte després de “la feina feta a l’Ajuntament de Paiporta els últims set anys de govern, i abans, com a oposició a les polítiques de retallades, malbaratament i corrupció del PP». 

Durant aquests anys, Val ha format part de l’oposició des de 2011 fins a 2015, quan va entrar al govern com a regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, responsabilitat que l’ha ocupat fins al passat mes de desembre, quan va assumir la cartera d’Hisenda i Administració General, regidoria que manté en l’actualitat. 

En referència a la candidatura del partit a les pròximes eleccions locals, segons ha destacat el també primer tinent d’Alcaldia, «a Compromís per Paiporta comptem amb un equip de persones preparades i compromeses per a conformar una candidatura sòlida que afronte el repte amb il·lusió i ganes per tal d’assolir l’alcaldia del municipi”.

El nou candidat a l’alcaldia de Paiporta, Pep Val, ha finalitzat destacant que encapçala el projecte de Compromís «per tal de continuar liderant les polítiques d’esquerres a l’Ajuntament de Paiporta». Sols Compromís, ha assegurat, «és la garantia de l’aplicació de polítiques valentes de justícia social, inclusió i lluita contra el canvi climàtic».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.