Pepe Botella es burla de l’ecologisme i dels seus veïns cremant el fem que generen


El “Porta a Porta” ofega al govern local de Càrcer i els impulsa a realitzar suposats
delictes mediambientals amb la crema de diferents restes de fem

Des que va arribar a Càrcer el servei de recollida de fem “Porta a Porta”, les queixes han sigut nombroses provocant així un malestar general entre els veïns, però això no ha bastat perquè l’alcalde, Pepe Botella i els seus regidors rectifiquen. En imposar les seues idees, obliga a canviar els hàbits diaris dels nostres veïns mentre ell, com a Alcalde, els incompleix: “consells venc i per a mi no tinc”. Un mètode més car que no soluciona res, ja que en la planta reciclatge del Consorci Ribera i Valldigna, s’ocupen de separar el fem domèstic que es genera en les localitats per a un bon reciclatge. Arran del mal servei que està donant el “PAP”, l’Ajuntament s’està fent càrrec d’un número important de fem que es deixen per recollir cada dia, sense buscar una solució al problema per no acceptar el mal funcionament i el nefast procés d’implantació. Aquest servei es deixa moltes nits calles sense recollir el fem i és l’ajuntament qui les porta al cremador municipal, aquestes deixalles i, també el fem de les instal·lacions municipals sense reciclar, per a finalment cremar-ho. Provocant així emissions negatives per al medi ambient.
La portaveu i regidor de l’oposició, Raquel Bono afirma que “el Grup Municipal Popular ha preguntat en diversos plens que passava amb aquests residus, sempre tendint la mà per a solucionar els problemes que està donant el nou servei de recollida, però mai accepten les nostres propostes”. A més, la portaveu diu que “ens va sorprendre una factura que pagava l’ajuntament de més de 5.000€ per un número molt elevat de tones de fem i en el ple ordinari, l’alcalde va confessar que l’havien hagut de portar a un abocador i pagar per a desfer-se d’aquest fem a causa d’un avís del Seprona”, per tot això diu la popular Raquel Bono “l’alcalde Pepe Botella no predica amb l’exemple”.
Els Populars no entenen com aquest ajuntament intenta promoure l’ecologisme i la cura del medi ambient, obligant els seus veïns a reciclar estrictament quan ells al seu treball busquen solucions que estan fora del marc legal, i suposadament cometen aquesta atrocitat tan nociva per a l’ecosistema.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.