Picassent acull una nova edició dels seus premis literaris a la torre Espioca

Són uns dels premis més antics de la comarca i per primera vegada s’han celebrat a la recent restaurada Torre Espioca. Una jornada que ha rondat en voltant de la literatura i del patrimoni cultural i musical. La trenta-vuitena edició dels premis literaris de Picassent s’ha portat a terme este cap de setmana.

A més de la principal novetat, la restauració de la emblemàtica Torre Espioca, a la que Vicent Andres Estellés li va dedicar un poema. Estos guardons han comptat amb un nou premi, el de narrativa juvenil.

I, per descomptat, tampoc han faltat les tradicionals modalitats de narrativa i poesia

A la jornada ha assistit la alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia Ferrer i el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, qui ha possat en valor el patrimoni cultural de la ciutat de Picassent.

A més d’assistir a l’entrega de premis, els veïns i les veïnes també han pogut entrar a la Torre Espioca on a l’interior diversos musics han amenitzat la jornada… La lectura dels poemes de Vicent Andrés Estellés també ha marcat estos guardons. Diverses persones, pertinents a diverses generacions han llegit fragments de poemes tan famosos d’Estelles com, els amants, la rosa de paper i demà serà una cançó

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.