Picassent celebra una renovada Fira del Comerç i la Tapa

Picassent ha celebrat este cap de setmana una nova edició de la fira del comerç i de la tapa

Una cita anual organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, Servicis i Mercat de Picassent i diverses regidories que han aconseguit plenar  la plaça del Mercat i el carrer Gómez Ferrer d’oci i gastronomia.

El tret d’eixida el va donar el divendres una diligència institucional que van aprofitar per a conéixer i visitar tots els estands instal·lats.

Enguany, la cita ha vist renovada la seua imatge a través de l’edició d’un cartell promocional i també el catàleg on poden consultar-se totes les tapes i els comerços participants.

Una altra de les novetats més destacades d’esta octava edició ha sigut la instal·lació d’una zona d’oci en el recinte, amb música, dj’s i molta festa fins a les 3 de la matinada on també s’ha situat el Punt Violeta, coordinat per la Regidoria d’Igualtat.

Una fira que s’ha convertit en el punt de reunió i trobada també per a l’oci i l’entreteniment, que ha oferit tota una programació variada per a tots els públics.

Durant tot el cap de setmana, totes les persones que han passat per la fira han pogut depositar el seu vot en les diferents bústies situades en diversos punts del recinte per a designar el millor estand i la millor tapa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.