Picassent celebrarà el Dia de la Infància amb propostes i iniciatives per reivindicar els drets dels infants

Les primeres accions comencen a desenvolupar-se estos dies amb la instal·lació de senyals en diversos punts del municipi per reflectir que Picassent és Ciutat Amiga de la Infància

Picassent celebrarà un any més, i amb totes les mesures de seguretat davant la Covid19, el Dia de la Infància amb diverses activitats programades des de la Regidoria de la Infància per reivindicar els drets dels xiquets i les xiquetes i conscienciar la població d’esta necessitat.

Una de les activitats principals serà la realització d’un mural a càrrec de la il·lustradora Iris Serrano. L’activitat, que es desenvoluparà a l’aire lliure i en un espai ampli com és el Poliesportiu municipal, comptarà amb la participació de l’alumnat de 4t de primària del municipi i generarà una dinàmica entorn els drets de la Infància.

Per altra banda, una altra de les accions programades consisteix en la projecció d’una llum blava que il·luminarà eixe dia l’edifici de l’Ajuntament. Esta llum pretén visibilitzar que Picassent és una Ciutat Amiga de la Infància, una distinció que va rebre per part d’UNICEF l’any 2018.  

A més, durant els dies previs al 20N, es portarà a terme una campanya de difusió pels carrers del municipi, amb l’objectiu de llançar missatges relacionats amb el contingut del Manifest el·laborat pel Consell de la Infància del municipi i d’esta manera, fer vore als majors tot allò que els agrada per al seu poble i d’esta manera els menuts també es senten protagonistes de l’entorn en el que viuen.

A més, els i les membres del Consell local participaran de manera telemàtica en la Trobada de Consells de la Infància de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc el 21 de novembre, un esdeveniment que té com a eix principal fer reflexionar els infants sobre qüestions i propostes que farien del món un lloc millor. 

Recordem que el Consell de la Infància a Picassent es va crear l’any 2016 i té un pes propi en la vida local amb nombroses iniciatives que ixen i es proposen des d’este òrgan local.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.