Picassent destina una partida de 10.000 euros en ajudes a famílies monoparentals

L’adjudicació de les ajudes és directa, de 400 euros per sol·licitant, i tenen com a objectiu donar suport a les famílies monoparentals en situació de vulnerabilitat

Un any més, l’Ajuntament de Picassent ha tret la convocatòria d’Ajudes a Famílies Monoparentals.

Una iniciativa de la regidora de Benestar Social amb la que es pretén ajudar a les famílies composades per un únic adult. Amb capacitat d’aportar ingressos a la unitat familiar – i uno o diversos descendents ja siguen biològics o adoptius. 

Segons el regidor de l’àrea, Carles Silla, “amb estes ajudes volem facilitar el manteniment de les famílies monoparentals amb baixos ingressos.

L’administració pública està per protegir i prioritzar el benestar de les famílies i sobretot si es troben en una situació vulnerable. I més en context social com el que estem vivint  amb la pujada dels lloguers, els subministres, les despeses en alimentació, etc.”  

El total de la partida pressupostària municipal dedicada a estes ajudes és de 10.000 euros. Així, l’asignació per famílias es de 400 euros, de manera individual i única. El termini per sol·licitar-la finalitza el proper dimecres 15 de setembre.

Les sol·licituds s’hauran de presentar en el registre general de Serveis Socials, al carrer Pintor Segrelles 26.

Al tractar-se d’una concessió directa, les persones sol·licitants hauran d’aportar correctament la informació que s’especifica en les Bases, entre ella, el carnet de família monoparental expedit per la Generalitat Valenciana, o que estiga en procés de tramitació. Altre del requisits principals és que  els ingressos de la família no han de superar una renda per càpita de de 17.370,60 euros anuals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.