Picassent es bolca en la iniciativa «Jo x Tu, Este Nadal cree il·lusió»

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Solidaritat, ha posat en marxa la iniciativa «JoxTu», des de la qual s’ofereixen diferents propostes per al municipi on la ciutadania pot participar i ajudar així a fer de Picassent un poble més humà i solidari. 

Una de les propostes que s’emmarquen en esta iniciativa és «Este Nadal cree il·lusió», ha consistit en apadrinar la carta de Reis d’alguns xiquets i xiquetes del municipi que, a causa de la situació de risc d’exclusió social en què es troben les seues famílies, es queden sense regals la nit de Reis. 

Tal i com manifesta el regidor de l’àrea de Benestar Social i Solidaritat, Carles Silla, «Esta acció ha sigut tot un èxit donada la bona acollida que ha tingut entre el veïnat. Vull agrair  a totes les persones que han participat així com també a tots els col·lectius i centres escolars, per ajudar-nos a  dibuixar somriures als menuts i les menudes que més mal ho estan passant en estos moments». 

La bona acollida d’esta proposta va fer que en pocs dies s’esgotaren les 100 sol·licituds i donada la demanda es va decidir augmentar fins a 200 les sol·licituds per poder atendre a totes les persones que s’havien inscrit. D’esta manera, cada xiquet i xiqueta rebrà dos regals la nit de Reis, on diversos emissaris reials seran els encarregats de portar a les seues cases els regals solidaris dels padrins i les padrines d’esta acció solidària a Picassent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.