Picassent estrena una nova escultura de fusta als jardins de l’esplanada de l’Ermita

Donar-li una segona vida a un dels arbres més degans de l’Ermita que es va haver de tal•lar fa uns anys a causa del seu mal estat i convertir-lo així en un homenatge a les mascotes de Picassent, als animals que viuen als carrers i a totes aquelles persones que tenen cura d’ells.

Eixos han sigut els objectius dels treballs que han estat acometent-se esta setmana per part de Javier Gisbert, un artista valencià de reconegut prestigi en el moldejat de figures de fusta.


L’encàrrec, de la Regidoria de Medi Ambient i Benestar Animal, pot contemplar-se ja al lloc, i està rebent la visita de moltes persones que s’acosten per vore el que pot considerar-se ja una obra d’art.

El seu regidor, Vicent Pérez, ha valorat molt positivament este tàndem de recuperació i homenatge en un dels llocs més estratègics i cèntrics del poble.

“Les persones majors podran mantindre el record de l’arbre més antic de l’Ermita, mentre que la gent jove mirarà al futur amb la perspectiva d’esta segona vida que ara li hem donat. La societat picassentina estima els animals i era la nostra obligació retre’ls este homenatge”, ha declarat Pérez.

L’escultura natural es completa amb un tractament d’oli especial perquè puga suportar les inclemències del temps.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.