Picassent rebaixa en un 80 % el cànon del mercat municipal i licita de nou les 21 parades 

L’Ajuntament de Picassent ha tret a licitació les parades del mercat municipal i ho fa després de fer una aposta important per millorar les condicions econòmiques, amb una reducció del cànon d’un 80% respecte a l’existent anteriorment. 

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins el 15 de setembre de 2022. El període de concessió serà de 5 anys i es podrà vendre qualsevol producte compatible amb el mercat municipal. L’alcaldessa, Conxa García, ha manifestat al respecte: “Entenem que el preu és molt atractiu. Una parada que abans tenia un cost anual de 2.096,36 euros, ara mateix va a costar 256,31 euros, el que es tradueix en una quota mensual de 21,35 euros. D’aquesta manera, segons els metres quadrats que ocupa cada parada, els preus oscil·len entre els 148,58 euros anuals per a la parada més econòmica, fins els 353, 89 euros, la més costosa.

A esta condició cal afegir que l’edifici del mercat de Picassent es troba en una ubicació immillorable, amb unes instal·lacions modernes i funcionals. A més, compta amb un pàrking soterrani que té servei d’aparcament d’1 hora gratuïta.

Es tracta d’una nova aposta pel comerç local i de proximitat, oferint la prestació d’un servei d’abastiment amb productes de la millor qualitat, mimats i cuidats pels comerciants i amb els preus  més assequibles.

Les parades del mercat són de diversos tamanys i es troben equipades amb totes les instal·lacions bàsiques necessàries: elèctrica, sanejament i llanternera. A la seua adjudicació pot optar qualsevol persona física o jurídica i cada licitador podrà presentar una sola proposta. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.