Picassent registra 57 donacions de sang en la jornada del 3 abril

Dins de la situació de pandèmia global ocasionada pel Covid 19 i segons les dades facilitades pel servei d’hemodonació del Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana, divendres passat, un total de 57 veïnes i veïns de Picassent es varen acostar fins l’Aulari de la Música i les Arts per participar en la jornada de donació de sang.

Donada esta situació excepcional a causa de l’estat d’alarma, l’Ajuntament va habilitar dies abans les instal·lacions d’este edifici per acollir este servei que normalment té lloc al Centre de Salut. Tant l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, com la regidora de Sanitat, Raquel Hervàs, es mostren molt satisfetes de la bona participació en esta jornada, “Estem molt contents amb estes xifres que manifesten la bona voluntat de la societat picassentina per ajudar i contribuir a augmentar els bancs de sang en estos moments tan necessaris”. 

Unes xifres molt importants que situen Picassent com a poble solidari amb esta causa tan necessària en matèria de Sanitat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.