Pirotècnia Dragón de Villena dispara una mascletà clàssica amb 137 quilos de pólvora

El propietari i responsable artístic, José María Enríquez, ha destacat l’inici “exclusivament terrestre del seu espectacle pirotècnic” 

Entre els convidats es troben la secretària autonòmica d’Universitats, María Esther Gómez, el València Basket masculí, i el pilot de motociclisme, Carlos Tatay 

“De tall clàssic amb un inici exclusivament terrestre, quatre fases aèries i un bloc de cinc retencions terrestres acompanyades de cinc fases aèries i un tancament amb el terratrémol. Bombardeig de trons i colp final hermètic”. Així ha descrit el propietari i responsable artístic de la pirotècnia Drac de Villena, José María Enríquez, l’espectacle que dispararà este dimarts, 5 de març, el quint de les Falles 2024.

Este és el quart any que esta jove empresa dispara una mascletà en Falles. Que en esta ocasió comptarà amb “137 quilos de pólvora i un nivell mitjà de soroll”. Segons indica Hernández, qui al mateix temps comenta que l’estan preparant “amb nervis però amb molta il·lusió”.

Entre els convidats que gaudiran d’esta mascletà des del balcó de l’Ajuntament i al costat de les falleres majors, María Estela Arlandis i Marina García. Es trobaran els agraciats i les agraciades del sorteig impulsat per la Regidoria de Falles perquè cada dia 10 persones i els seus acompanyants puguen gaudir d’esta experiència en primera línia.

Al costat de l’alcaldessa de València, María José Catalá, també es reuniran al balcó la secretària autonòmica d’Universitats, María Esther Gómez; els directors generals d’Universitats i Ciència, José Antonio Pérez i Rafael Sebastián, respectivament; la directora de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques (ISEACV), Francisca Blanch; i el director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), Javier Oliver.

També compartiran este espai l’equip directiu i jugadors del València Basket masculí; el pilot de motociclisme, Carlos Tatay; la CEO de Cache Croche, Alba García; el president de la Fundació Iberdrola España, Fernando García Sánchez; el director de la Fundació Iberdrola España, Ramón Castresana i el responsable de les àrees d’Art-Cultura i Biodiversitat, Antonio Collada; i el delegat institucional d’Iberdrola Comunitat Valenciana, Ibán Molina.

Així mateix, seran al balcó del consistori representants de les bandes de música participants en el CIBM 2024 i membres del Comité Organitzador i de l’Associació Palacios de Congressos.

A l’Ajuntament també es donaran cita els representants de les comissions falleres de Maestro Bellver-Mariano Ribera; Padre Alegre-Enrique Navarro; Ribera-Convento Santa Clara; Málaga-Dr. Montoro; José María Haro-Poeta Mas y Ros i en representació dels pobles de València acudiran a l’Ajuntament les Juntes Locals Falleres de Cullera, Dénia, Elda, Foios i Gandia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.